Beleef clinics

Clinic Baanwielrennen

Altijd al de kick van Baanwielrennen willen beleven? neem dan contact met mij op om te kijken wanneer er voor jouw een passende Clinic georganiseerd wordt. Nieuwe opstapclinics in 2020.

3 april,  1 mei,  5 juni,  3 juli, alle opstapdagen zijn gepland op een vrijdagavond, de hele opstapclinic duurt ca. 2 uur.

Je leert de basisvaardigheden van het baanwielrennen en zal aan de lijve ondervinden hoe het is om op een houten baan door de bochten te rijden met een hellingshoek van 45graden.
Ben je meer ervaren dan zal de snelheidsbeleving achter de derny iets voor je kunnen zijn. Een echte aanrader voor de fanatieke fietsgroepen!
Als gediplomeerd wielrentrainer 4 en ervaring met het begeleiden en trainen van ervaren en onervaren fietsers zorg ik ervoor dat iedereen een onvergetelijke ervaring zal hebben.

Lijkt het jouw iets om dit samen met je collega’s te doen dan kan ik een passend bedrijfsfeest of teambuilding uitje voor jullie organiseren. vul het contactformulier in zodat ik contact met je kan opnemen om een passend voorstel voor jullie bedrijf te maken. Uiteraard is het mogelijk om een geheel verzorgde dag of dagdeel incl. maaltijd te verzorgen. lees meer onder bedrijfsfeesten

Ben je geïnteresseerd in een fantastische baanervaring, neem dan contact op via het contactformulier. Je ontvangt van mij zo snel als mogelijk een reactie.

Ervaar de spanning als je met hoge snelheid over de super steile piste rijdt

Clinic BMX

Voel de adrenaline door je lijf heen gaan als je bovenaan de startheuvel staat!  Maar ook de unieke ervaring om met de BMX fiets over de heuvels te vliegen en de steile kombochten die op hoge snelheid genomen worden waarbij de G-krachten een rol spelen.

Zomaar enkele ervaringen die je tijdens deze clinic mee maakt en waar je heel lang nog over na zult praten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten van een BMX clinic of lijkt het je leuk om dit als onderdeel van een bedrijfsfeest te organiseren dan kun je meer informatie aanvragen via het contactformulier.

Normaliter worden deze clinics op de BMX baan gehouden van het wielercentrum Noord in Assen.

Ervaar de snelheid vanaf de starheuvel en “vlieg” gecontroleerd over de bulten

Clinic Mountainbiken

Wil je met de familie of collega’s een standaard tour maken door de lokale bossen of wil je uitdagende route met fysieke prikkels dan ben je ook bij mij aan het juiste adres.  Je zal na afloop versteld staan van je eigen kunnen en je gemaakte progressie als het gaat om je moutainbike skills. Van beginner tot gevorderde mountainbiker zal je uitgedaagd worden om je vaardigheden naar een hoger niveau te brengen.

Op diverse data in 2019 zal JB-Cycling clinics verzorgen Paviljoen Nijstad en Landclub Ruinen. Meer informatie is te vinden bij arrangementen.

Schoolklassen die in het kader van sport eens wat anders willen dan de gymzaal kunnen ook terecht bij JB-Cycling. Een gehele dag met de schooljeugd genieten op de MTB, tijdens de gym-uren kunnen we 5 clinics plannen waarin de schoolkinderen kennis kunnen maken met de MTB sport. Deze MTB Clinic kan op locatie worden gegeven.

Is je interesse gewekt schroom dan niet om via de contactbutton mij om informatie te vragen.

Voel de vrijheid en geniet van de prachtige tracks die je onder de wielen door laat glijden