Trainings begeleiding & coaching

Coaching voor wielren trainers

Vind jij het kader binnen de vereniging ook zo belangrijk?

Met mijn ervaring als trainer / coach kan ik jullie team een extra prikkel geven als het gaat om trainingsvormen.
Denk daarbij bijvoorbeeld aan het optimaal benutten van jullie trainingsronde.

Ook kan ik jullie helpen bij het trainen van renners met een gedragsstoornis. Wat is belangrijk om te doen? Op welke manier bereik ik deze sporter.
Uiteindelijk is het voor de vereniging belangrijk dat elk lid zich geborgen voelt. Dat het de aandacht krijgt die hij of zij verdient, en dat dit niet ten koste gaat van de andere leden.

Kader 1 op 1 begeleiden tijdens wielrentrainer cursus.

Binnen de vereniging zijn er vrijwilligers die zich inzetten als trainer, indien zij zich verder willen bekwamen in het trainersvak gaan ze een wielrentrainer opleiding volgen bij de wieleracademie. Hiervoor zijn ze een praktijkbegeleider nodig. Als gediplomeerd wielrentrainer 4 kan ik cursisten helpen om het begeerde wielrentrainer diploma te halen. Je krijgt van mij gedurende de gehele cursusperiode feedback op de door jou ingeleverde stukken, daarnaast zal ik mijn kennis met je delen.

Meer info nodig? via contact kun je mij mailen met je vraag. Wil je liever dat ik je bel, laat dan een bericht achter of SMS / app mij op 06-52117577.

Training – begeleiding voor wielrenners

Trainingsbegeleiding
Wil jij je conditioneel verbeteren of een georganiseerde tocht goed volbrengen dan is het al raadzaam om voor trainingsbegeleiding te kiezen. Ben jij diegene die alles uit je sportcarrière wilt halen dan is het meer dan raadzaam om je hier goed in te laten begeleiden.
Je leert dan om op een verantwoorde manier toe te werken naar hetgeen je voor ogen hebt.
Er zijn meerdere valkuilen op de weg naar je doel.
Samen met mij stippelen we de weg uit afhankelijk van het door jou gekozen begeleidingspakket. Jij zal als sporter leren om keuzes te maken.
De gemaakte keuzes zullen we bespreken. al naar gelang het type pakket zal je ook informatie krijgen over mentale begeleiding en voeding.

Groepstrainingen voor verenigingen – clubs of vriendengroep

Wil jij met je club of vereniging gericht training in het TEUTOBURGERWALD (dld) of in het prachtige Overijsselse landschap?

JB-Cycling stippelt het van A-Z voor je uit. Naast een gedegen training die volledig zal zijn afgestemd op de groep zal je ook kennis maken met de prachtige landschappen en pittige klimmetjes die de omgeving biedt.

Neem alles voor je uit handen.

In overleg zal ik alles voor jullie regelen, een planning van de dag waarin vrij nauwkeurig vermeld staat wat de dagindeling is. Niets is fijner dan een onbezorgde fietsdag voor jullie groep. Na afloop de mogelijkheid om te douchen en indien gewenst zelfs een volledig verzorgd buffet na afloop.

Heb je voorkeuren voor trainingen en of locaties > schroom niet om mij te contacten. Ik ga dit met veel enthousiasme en plezier voor je uitzoeken.

Meer info nodig? via contact kun je mij mailen met je vraag. Wil je liever dat ik je bel, laat dan een bericht achter of SMS / app mij op 06-52117577.