Wielerbaan clinic

Ga de wielerbaan op en beleef het wielerbaan fietsen onder leiding van Johan.

Bekijk de clinics

voor iedere groep een uniek clinic pakket

Bekijk hieronder de verschillende wielerbaan clinics en doe een reserveringsaanvraag of offerte aanvraag.

Opstapclinic

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om over de houten wielerpiste te rijden?Elke maand geef ik in Assen een clinic voor beginners.  Ga de uitdaging met mij aan !

Deze DATA 2020 zijn vastgelegd.  1e clinic zal zijn op 3april,  1 mei, 5 juni, en 3 juli. 

Bij binnenkomst in het wielercentrum staat er voor iedereen een kop koffie klaar, nadat de baanfiets voor iedereen op de juiste hoogte is afgesteld neem ik jullie mee de houten wielerbaan op. Hier ga ik jullie eerst de basisprincipes van het baanwielrennen vertellen. Daarna gaan we de fiets op en starten we met enkele vaardigheidsoefeningen. Tot slot zal iedereen gaan ervaren hoe het is om op snelheid door de baan te rijden. Na afloop is er gelegenheid om te douchen. Tot slot sluiten we de clinic af met een drankje in het wielercentrum.Nieuw dit jaar is dat je kan inschrijven voor een reeks van clinics, door deel te nemen aan minimaal 3 trainingen ontvang je na afloop van de clinicreeks een baancertificaat waarmee je ook op andere wielerbanen kunt fietsen. Een clinic reeks bestaat uit 3 baantrainingen. De eerste training zal altijd starten op de bovengenoemde data, vervolgens zijn er nog 2 extra trainingen waarbij je verder gaat werken aan je baanervaring. Deze trainingen zijn normaliter op elke dinsdagavond te plannen.Om in aanmerking te komen voor het baancertificaat dient aan minimaal drie clinics deelgenomen te worden.


 • Prijzen

  vanaf € 29,50 pp (bij 20 pers.)

 • DVD met je verrichtingen

  Wil je deze prachtige dag herbeleven? koop dan een DVD met filmopnames van jullie verrichtingen.


 • uniek wielershirt.

  Rijd op de baan in een uniek wielershirt. Mooi rood shirt van Drenthe. evt. met eigen tekst. houd rekening met een leveringstijd ivm bedrukking

 • aanvangs tijdstip

  Aanvang 10.00uur (duur ca. 2uur)

Bedrijfsfeest

Met je collega’s een onvergetelijke dag beleven op de wielerbaan. Een bedrijfsfeest in optima forma waarbij teamgeest / samenwerken / angsten overwinnen en bovendien heel veel lol op een prachtige manier samenkomen. Jaren later zal er nog steeds over gesproken worden: “weet je nog die baanclinic, binnen een kwartier reed de hele afdeling door die super steile bochten” Als ervaren baantrainer neem ik jullie mee in de wereld van de baansport. Als alle fietsen op de juiste afmeting zijn afgesteld volgt een korte theoretische uitleg over baanwielrennen. Daarna zal iedereen ervaren hoe het is om op een houten wielerbaan te rijden. De ene zal leren om de angsten te overwinnen terwijl de ander zich als een sprintkoning voelt. Uiteindelijk zal iedereen met een voldaan gevoel van de fiets af stappen.OPTIONEEL:1) alle personeelsleden in een identiek en uniek wielershirt met uw eigen bedrijfslogo2) Film en/of foto’s van de clinic op DVD3) een compleet arrangement voor een dag of dagdeel, afsluitend met een BBQ of een diner in buffetvorm.


 • Prijzen

  vanaf € 29,50 pp

 • Arrangement

  Na afloop BBQ of buffet mogelijk

 • DVD met je verrichtingen

  Wil je deze prachtige dag herbeleven? koop dan een DVD met filmopnames van jullie verrichtingen.


 • wielershirt met eigen logo

  Geef het feest een speciale tint door in een wielershirt met eigen bedrijfslogo te rijden. houd rekening met een leveringstijd!

 • Elke dag mogelijk!

  van maandag tot en met zondag te boeken tussen 9.00uur en 21.00uur!


Geïnteresseerd? Stuur een bericht of laat je terugbellen door Johan

Ik vind het belangrijk om een goed beeld te krijgen van hetgeen jullie verwachten en zal daarom persoonlijk contact met jou opnemen.