Per 1 mei is het mogelijk om Cannondale MTB te huren bij Paviljoen Nijstad.

Wil je met een groep eens een prachtige tocht rijden in omgeving van Hoogeveen, denk bv aan Echten of het Nationaalpark Dwingelderveld dan is Paviljoen Nijstad een super locatie om te starten met je tocht.

Nadat je de auto gratis hebt geparkeerd kun je voorafgaand aan de inspanning van een lekkere bak koffie genieten. Daarna mooi met de groep op pad naar jouw uitdagende route. wil je een MTB huren dan kun je direct reserveren via onze speciale verhuur website. Kies hier de datum en de maat en ik zal ervoor zorgen dat er een fiets voor je klaar staat.

Wil je een georganiseerde tocht rijden waarbij JB-Cycling als gids fungeert dan is dat geen enkel probleem, geef aan wat je graag wilt leren of zien en de tocht wordt ingevuld waarbij we zoveel als mogelijk rekening houden met je wensen. Het leren van drop-off rijden of over een boomstammetje rijden behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Nadat je weer terug bent op locatie Nijstad kun je opnieuw genieten van bv. de fantastische keuken.

Wilt u een mountainbike huren? We verhuren een groot assortiment fietsen via onze speciale website Fietsverhuur Drenthe. Neem snel een kijkje om te zien wat er beschikbaar is.